Karlijn Willemsen - Burgers


Echtgenote van Mark Willemsen


* Heusden, 28 januari 1990      † Amsterdam, 28 december 2020

All we have is now!

Na ruim 4 jaar gevochten te hebben als een dappere tijger tegen die akelige ziekte, gaf ze vlak na kerst aan dat het klaar was. Wat heeft ze geleefd! Ze heeft gereisd, gefeest, getrouwd, gegeven en enorm veel lief gehad.

We zullen je enorm missen maar gunnen je nu je verdiende rust. Je bent voor eeuwig bij ons, we nemen je overal mee naartoe.

Een van haar laatste boodschappen was LEEF! En dat gaan we doen.

Laat een persoonlijk bericht achter voor de families

Abonneer
Laat het weten als er
guest

238 Berichten
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marije van der Meer-Kommer
Marije van der Meer-Kommer
30 december 2020 12:37

Lieve lieve familie, vrienden, kennissen
Van harte gecondoleerd met dit ongelofelijk grote verlies.
.
Heel veel sterkte de komende tijden

Veel liefs Marije
(Oud schoolvriendinnetje van Karlijn)

Nanda reijers
Nanda reijers
30 december 2020 12:59

Gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.
Ik ben er even stil van

Maaike Zwarter
Maaike Zwarter
30 december 2020 13:01

Lieve allemaal,

Heel veel sterkte met dit verlies. Wat een prachtige dochter en vrouw zijn jullie verloren. Maar ze blijft voor altijd bij jullie!

Sabine Ankone
Sabine Ankone
30 december 2020 13:04

Liefde voor alle liefdes van Karlijn ❤️

Bianca van de Ven
Bianca van de Ven
30 december 2020 13:04

Ik open insta, en ik zie het bericht van je overlijden. Als aan de grond genageld bij het lezen. Ik ken je alleen via insta maar wat een kracht en levenslust straalde je uit. Heel veel sterkte voor je lieve familie en vrienden❤️

Peggy Tahapary
Peggy Tahapary
30 december 2020 13:05

Lieve allemaal,
Karlijn IS mijn voorbeeld. Zij is positief, lief, knap, dapper, vrolijk, creatief en niet te vergeten: een feestbeest. Ik denk niet dat ze weet hoe belangrijk ze voor mij is geweest. En zelfs voor mijn familie en vrienden want ik vertelde iedereen over haar. Je voelde als een soort zus, die heb ik net als Karlijn ook 2 🙂 We hadden afgesproken samen deze ziekte heel lang de baas te zijn. Helaas besliste die ziekte anders. Een onmogelijke opgave om daarvan te winnen. En daarom voelt het nooit als verliezen of opgeven of al die andere onzin die regelmatig wordt gezegd. Je hebt geen keuze :’( Lieve Karlijn, dat borreltje hou je tegoed. Ooit. Ik hoop dat je op me gaat letten samen met al die andere kanjers daarboven die nog hier hadden moeten zijn. Ik ga je facking missen. Sterkte voor jullie allemaal ❤️ liefs Peggy (een lotgenootje)

Inge Schippers
Inge Schippers
30 december 2020 13:06

Lieve Familie, vrienden en kennissen,

Gecondoleerd en heel veel sterkte!

Rust zacht lieve Karlijn ❤

Kaylee
Kaylee
30 december 2020 13:08

Jeeetje lieve Mark en lieve familie van beiden, wat overvalt dit nieuws mij! Ik ben er stil van en weet gewoon niet de juiste woorden te vinden… Wat ben ik dankbaar dat ik jullie heb mogen leren kennen en dat ik die ene mooie dag in februari vast mocht leggen. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe allemaal de komende tijd, ik denk aan jullie! Woorden schieten te kort…

Monique Reekers
Monique Reekers
30 december 2020 13:09

Ik kende haar niet persoonlijk, maar ze kwam op mijn pad via Instagram. Ik bewonderde haar kracht en positiviteit. Heel veel sterkte voor de nabestaanden ❤️

Cynthia Burgers
Cynthia Burgers
30 december 2020 13:10

Lieve familie, gecondoleerd met dit grote verlies! Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe.

George
George
30 december 2020 13:10

heel veel sterkte.

Rust zacht lieve Karlijn! Wat een route en gevecht, ik ben zo blij dat je er zoveel van hebt kunnen maken samen met geliefden die je zo hebben kunnen steunen en geven.
Sterkte aan al je dierbare en LEEF maak er het beste van.

Myrte Gijselhart
Myrte Gijselhart
30 december 2020 13:11

Lieve familie en vrienden,

Gecondoleerd. Enorm veel sterkte gewenst! Wat kon Karlijn genieten van het leven. Ze is en blijft een voorbeeld voor vele.

Ik heb nog een foto van ons op de basisschool, samen op de markt foute kleding kopen die toen mooi was. Het blijft een mooie herinnering.

Liefs Myrte

Tessa
Tessa
30 december 2020 13:11

Heel veel sterkte met dit enorme verlies van deze sterke jonge vrouw.

Janneke Westra
Janneke Westra
30 december 2020 13:12

Gecondoleerd met dit dierbare verlies. Ik wens jullie veel kracht om het verlies te dragen, ze zal trots op jullie zijn! Ik volgde Karlijn nog niet heel lang via Instagram, maar voelde in al haar berichten Hoe positief en krachtig ze was. ✨

Marlieke
Marlieke
30 december 2020 13:12

Lieve lieve lijn,

Wat een strijder. Zo’n prachtig mooi mens! Ik ben eeuwig dankbaar voor alle mooie momenten met als hoogtepunt jullie bruiloft regelen. Wat een magische dag mochten we samen beleven. Altijd in mijn hart. Lieve Mark, held dat je bent, de aller dikste knuffel voor jou. Veel sterkte voor alle familie, je lieve zussen en mooie mama.

Liefs,
Marlieke

Sabine Olgers
Sabine Olgers
30 december 2020 13:13

Jeetje wat kut 🙁 Ik ken jullie helemaal niet maar ben Karlijn gaan volgen op instagram na jullie bruiloft waar een bekende van mij aan mee heeft gewerkt. Wat een leuk en dapper mens lijkt Karlijn me en zo ook haar familie en vrienden. Ik wens iedereen om haar heen ongelooflijk veel kracht om met dit verlies te leren leven.

Marlène van Deutekom
Marlène van Deutekom
30 december 2020 13:14

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies! Wat een grote topper is er van de wereld verdwenen!! Maar boven hebben zij die er voor terug gekregen…Rust zacht Karlijn! 🌟

Michelle van Helvoirt
Michelle van Helvoirt
30 december 2020 13:14

De wereld is een prachtmens armer, wat een groot verlies! Onwerkelijk en oneerlijk. Heel veel kracht voor al haar dierbaren gewenst om met dit gemis om te moeten gaan.

A. Bergs
A. Bergs
30 december 2020 13:15

Lieve familie en vrienden, gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik heb je een tijd gevolgd via insta en wat was je een mooie krachtige en inspirerende vrouw.
Ik ben er stil van..

Veel liefs van een volger.

Anne offenberg
Anne offenberg
30 december 2020 13:16

Lieve lieve Mark & familie, wat een mooi mens moeten jullie achterlaten en wat een ondragelijk gevoel moet dit geven.. Rillingen over mijn rug bij het lezen van het bericht dat Karlijn hier niet meer is..

Ze is zon mooi mens, sterk, inspirerend en wat een ultieme levensgenieter! Een mega voorbeeld van ieder mens. Weet zeker dat Karlijn altijd bij jullie is. Nu samen met haar vader! Wat een feest zal ze er van maken daar boven.

Heel veel sterkte de komende tijd met dit grote verlies voor niet alleen jullie maar ook voor de wereld.

Liefde voor jou Karlijn!
Tijger power xx

Anne ( fotograaf/film wedding Karlijn )

Charlene Groeneveld
Charlene Groeneveld
30 december 2020 13:17

Lieve familie vrienden en dierbare van Karlijn. Gecondoleerd met dit vreselijke verlies. Ze laat een onuitwisbare herinnering achter bij velen. Sterkte en kracht toegewenst 🖤

Robin Op de Laak
Robin Op de Laak
30 december 2020 13:17

Wat een verschrikkelijk verdrietig bericht. Heel veel kracht gewenst aan familie, vrienden en kennissen van Karlijn.

Karlijn, wat was jij dapper!! Ik kende je niet persoonlijk maar toch zo ontzettend bedankt voor al je mooie, wijze woorden en inzichten! Ik zal nog vaak aan je denken!

Liefs, Robin

Lot
Lot
30 december 2020 13:18

Heel veel sterkte met dit grote verlies !!

Linda van Roessel-Meeuwissen
Linda van Roessel-Meeuwissen
30 december 2020 13:21

Lieve Allemaal,

Gecondoleerd met dit grote verlies.
Ik heb Karlijn gevolgd via papa en mama en later via haar insta en deze blog.
Wat heeft ze een strijd geleverd tot het laatste.
Ik wens jullie alle heel veel sterkte en kracht toe.
Liefs Linda van Roessel-Meeuwissen
(Camping vriendin Litshe Ham)

Lauren Florisson
Lauren Florisson
30 december 2020 13:21

Heel veel sterkte met het grote verlies. Ik hoop dat en wens jullie heel veel warmte en lichtpuntjes toe in deze zware tijd.
Gecondoleerd

Floor van Laar
Floor van Laar
30 december 2020 13:22

Lieve lieve sterke stoere levensgenieter! Wat een gemis dat jij niet meer hier bent. Maar jou ziel leeft voort in heel veel harten. De hele ochtend denk ik al aan je, terwijl ik je alleen maar “ken” van social media en onze korte gesprekjes. Je was een prachtig positief mens, waarvan ik veel geleerd heb als het gaat om genieten van kleine dingen. Rust zacht mooi mens ❤️💫

Roxanne van der Velden
Roxanne van der Velden
30 december 2020 13:23

Ik ben er stil van. Karlijn en ik hebben contact gehad over de bestralingen in haar hoofd en gelukkig was er ook altijd ruimte voor humor. Heel veel sterkte.

Arielle de Wit
Arielle de Wit
30 december 2020 13:26

Lieve familie, vrienden en kennissen van Karlijn,

Gecondoleerd met dit grote verlies. Met kippenvel lees ik net dit bericht. Ik ken Karlijn niet persoonlijk alleen van zien en horen via haar oudste zusje waarbij ik in de klas zat. De afgelopen tijd heb ik haar dappere strijd gevolgd want wat bewonderde ik haar manier van vechten tegen die rotziekte en hoe ze ondanks alles probeerde positief te blijven. Wat een dappere strijder was Karlijn. Het gemis van haar vrolijkheid zal enorm zijn, maar vergeten wordt ze natuurlijk nooit! Ik hoop dat ze rust vindt en dat jullie veel aan haar terug kunnen denken via de mooie herinneringen die ze achterlaat. Heel heel veel sterkte voor jullie allemaal.

Liefs, Arielle de Wit

Fieke Friedeman
Fieke Friedeman
30 december 2020 13:26

Wat een ontzettend verdrietig bericht. Gecondoleerd met dit grote verlies voor jullie allemaal! Heel veel sterkte gewenst! Groet Fieke Friedeman

Lisanne van Binsbergen
Lisanne van Binsbergen
30 december 2020 13:29

Gecondoleerd met dit enorme verlies.
Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

Susanne laurs
Susanne laurs
30 december 2020 13:29

Lieve Marc en familie,
Gecondoleerd met het overlijden van jullie Karlijn. Wat n sterk, optimistisch en dapper mens was ze! Vol bewondering en medeleven heb ik meegelezen op instagram en via e-nuf. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht nu en in de toekomst in een leven zonder Karlijn.

Lieve groeten, Susanne

Dilani
Dilani
30 december 2020 13:29

Gecondoleerd met dit oneerlijke grote verlies! Ik “ken” Karlijn via mijn goede vriendin Lyanne. Wat een ontzettend mooie, krachtige en levens lustige verhalen heb ik over Karlijn mogen horen via haar. En wat een voorbeeld voor velen is zij geweest en nog steeds!

“All we have is now” En zo is het! Op jou Karlijn!

Alle sterkte en kracht toegewenst nu en voor in alle dagen die zullen komen…

Liefs Dilani

Maria Otters de Bruin
Maria Otters de Bruin
30 december 2020 13:30

Lieve familie en vrienden,

Gecondoleerd met dit grote verlies. Wat een verdriet.. Wat een positiviteit en levenskracht droeg ze met zich mee. Laten we allemaal van haar leren! Heel veel sterkte!

Veel liefs, Jos en Maria

Monique kraanen
Monique kraanen
30 december 2020 13:33

Lieve Karlijn
De Hemel heeft een prachtige Ster erbij gekregen. Diep Respect voor jou en wat was jij toch een leuke spontane en zo positief door het leven ondanks die rot ziekte. Ben er stil van.
RIP lieve Karlijn ❤️

Ingrid
Ingrid
30 december 2020 13:34

Met bewondering heb ik Karlijns verhalen en belevenissen op insta en haar blog gevolgd. Ik kende haar niet persoonlijk, maar haar moeder (en vader) ken ik wel.
Zo’n mooie meid! Zo vol levenslust, zo liefdevol, zo gelukkig getrouwd met de liefde van haar leven… 🧡
Omringd door haar man, een geweldig stel zussen en zwagers, en een super moeder! En wat heeft ze genoten van haar kleine neefjes en nichtje.
Wat moet dit een gemis zijn voor jullie allemaal….. ben er stil van!
Heel veel sterkte allemaal voor nu en in de toekomst. En…. LEEF!
Karlijn is bij Eugène veilig. Dat geloof ik!
🍀 Ingrid Donkers

Kitty Huijben
Kitty Huijben
30 december 2020 13:35

Lieve allen,
Ben er even stil van. Heel veel sterkte voor jullie gewenst om dit verlies te dragen. Gecondoleerd.
Liefs Kitty
(Karlijn liep stage bij ons toen ze 18 was, Target Hospitality)

Marloes Jongkind
Marloes Jongkind
30 december 2020 13:36

Wat een leegte laat zij achter, want Karlijn vulde de kamer met haar sprankelende vrolijke persoonlijkheid! Echt een stoere chick tot het einde. We hebben veel van je geleerd Karlijn. Vooral om de kleine dingen te blijven vieren in stormachtige tijden… en je familie en geliefden héél dicht bij je te houden. Want zij zijn je deken van liefde die je de kracht hebben gegeven zo lang door te gaan..
Heel veel sterkte Mark, moeder en zussen van Karlijn en familie en vrienden. 🌹

Tessa Hinzen
Tessa Hinzen
30 december 2020 13:36

Lieve familie van Karlijn,
Gecondoleerd en heel veel sterkte! 💔
Tessa

Birgit
Birgit
30 december 2020 13:36

Jouw motto, all we have is now, ben ik dit jaar toe gaan passen, bedankt daarvoor mooie Karlijn.
Ik wens iedereen die haar moet missen heel veel sterkte voor nu, en daarna.

Marieke van Zessen
Marieke van Zessen
30 december 2020 13:38

Lieve familie en vrienden van Karlijn,

Gecondoleerd met dit ontzettend grote verlies.
Met veel bewondering Karlijn blijven volgen door de jaren heen. Wat een positiviteit en wat een kracht straalde ze uit. En dat deelde ze ook nog eens met de wereld, een voorbeeld voor velen.

Veel sterkte gewenst.
Rust zacht Karlijn❤🌟

Susanne van Nassau
Susanne van Nassau
30 december 2020 13:38

Lieve iedereen, gecondoleerd met dit enorme verlies. Via instagram jaren gevolgd, veel tips van haar gekregen. Een prachtig voorbeeld en enorme inspiratie voor iedereen. Rust zacht dappere tijger. Heel veel sterkte voor iedereen die haar lief had ❤️

Sierk en Joke de Bruin-de Bruijn
Sierk en Joke de Bruin-de Bruijn
30 december 2020 13:39

Lieve familie, en vrienden, wat een groot verdriet dat we lieve Karlijn moeten missen. Wat een dappere meid is ze ondanks haar zware strijd gebleven. Haar positieve kijk op het leven en haar tomeloze veerkracht en enthousiasme is voor ons allemaal een groot voorbeeld. We zijn blij, dat we haar mochten kennen en zullen haar in ons hart blijven omarmen. Heel veel sterkte, liefs Sierk en Joke.

Ellis
Ellis
30 december 2020 13:59

Ik ben er stil van! Heel veel kracht en sterkte voor vrienden en familie! ♡

christel
christel
30 december 2020 13:59

Jeetje lieve mooie dappere Karlijn zojuist las ik het bericht op instagram wat ik eigenlijk nooit wilde lezen. Ik heb je leren kennen vorig jaar tijdens jou verjaardagsfeest in Tiel. Ik zag een ongelooflijke krachtige mooi dappere stoere vrouw met zoveel mooie mensen om haar heen, jou motto was geniet van ieder moment  LEEF want all we have is now, inderdaad maar het now is even heel verdrietig, ik zal je nooit vergeten Karlijn!  
Lieve mark, zussen en niet te vergeten moeder ik weet niet wat ik tegen jullie zou moeten zeggen woorden schieten te kort, heel veel sterkte….

Lisanne Baas
Lisanne Baas
30 december 2020 14:01

Wat een dappere, strijdende en sterke tijger ben jij! Een voorbeeld voor vele lotgenootjes, maar ook voor andere mensen.

Babette van Ravenswaaii
Babette van Ravenswaaii
30 december 2020 14:03

Lieve familie en alle liefhebbende van Karlijn,
Wat laat deze bijzondere vrouw een mooie boodschap achter, leef, geniet en doe de dingen die je altijd al hebt willen doen! Heb lief, ben dankbaar en geniet.
Wij willen jullie allen heel veel sterkte, liefde en kracht toe wensen voor de komende tijd!
Voor altijd in mijn hart.

Veel liefs,
Babette, Nick & Aimée

Rosa Salvia
Rosa Salvia
30 december 2020 14:06

Ooooh wat raakt me dit, dat jij moest loslaten lieve Karlijn. Ik kende je niet persoonlijk maar je zou een dierbare vriendin kunnen zijn❣️ Deze is voor jou, Karlijn, en al je dierbaren naasten;
Er moeten mensen zijn
die zonnen aansteken,
voordat de wereld verregent.
Mensen die zomervliegers oplaten
als het ijzig wintert,
en die confetti strooien
tussen de sneeuwvlokken.
Die mensen moeten er zijn.
Er moeten mensen zijn
die aan de uitgang van het kerkhof
ijsjes verkopen,
en op de puinhopen
mondharmonica spelen.
Er moeten mensen zijn,
die op hun stoelen gaan staan,
om sterren op te hangen
in de mist.
Die lente maken
van gevallen bladeren,
en van gevallen schaduw,
licht.
Er moeten mensen zijn,
die ons verwarmen
en die in een wolkeloze hemel
toch in de wolken zijn
zo hoog
ze springen touwtje
langs de regenboog
als iemand heeft gezegd:
kom maar in mijn armen
Bij dat soort mensen wil ik horen
Die op het tuinfeest in de regen BLIJVEN dansen
ook als de muzikanten al naar huis zijn gegaan
Er moeten mensen zijn
die op het grijze asfalt
in grote witte letters
LIEFDE verven
Mensen die namen kerven
in een boom
vol rijpe vruchten
omdat er zoveel anderen zijn
die voor de vlinders vluchten
en stenen gooien
naar het eerste lenteblauw
omdat ze bang zijn
voor de bloemen
en bang zijn voor:
ik hou van jou
Ja,
er moeten mensen zijn
met tranen
als zilveren kralen
die stralen in het donker
en de morgen groeten
als het daglicht binnenkomt
op kousenvoeten
Weet je,
er moeten mensen zijn,
die bellen blazen
en weten van geen tijd
die zich kinderlijk verbazen
over iets wat barst
van mooiigheid
Ze roepen van de daken
dat er liefde is
en wonder
als al die anderen schreeuwen:
alles heeft geen zin
dan blijven zij roepen:
neen, de wereld gaat niet onder
en zij zien in ieder einde
weer een nieuw begin
Zij zijn een beetje clown,
eerst het hart
en dan het verstand
en ze schrijven met hun paraplu
i love you in het zand
omdat ze zo gigantisch
in het leven opgaan
en vallen
en vallen
en vallen
en OPSTAAN
Bij dát soort mensen wil ik horen
die op het tuinfeest in de regen BLIJVEN dansen
ook als de muzikanten al naar huis zijn gegaan
de muziek gaat DOOR
de muziek gaat DOOR
en DOOR…Toon Hermans♥️

Ik beloof je dat ik mijn best zal doen om met deze ziekte verder te leven in jouw geest ♥️ Rosa

Annechien Duijker
Annechien Duijker
30 december 2020 14:08

Lieve mark, francien, zussen, zwagers, schoonouders, schoonzussen, neefjes en nichtjes,

Gecondoleerd met het verlies van Karlijn, wat een intens verdriet, maar wat heeft ze veel
liefde en positiviteit gegeven.
Ik heb zoveel
bewondering voor haar en zoveel van haar geleerd.
Heel
veel sterkte.

Warme groet,

Fam Versteeden
Fam Versteeden
30 december 2020 14:11

Lieve Karlijn,

Wat een strijder! Een gemis voor vele, maar ook een groot voorbeeld, hoe jij dit hebt gedaan een en al respect♡

Lieve Francien, Chantal en Marjolein, Mark, Rudy en Laurens

Heel veel sterkte met dit grote verlies!
Wat heeft jullie tijger gestreden, hopelijk heeft nu haar rust en is ze nu samen met jullie man, vader en schoon vader.

Lieve Hidde, Liam, Mathis en Isa,

Wat een te gekke tante hebben jullie! En die houden jullie voor altijd in jullie hart. want ik weet zeker, waar jullie zijn daar is jullie Tante ook.

Veel liefst, sterkte en kracht gewenst

Sander, Lindsay, Noa-lynn, Jayce en Jaelyn

Caressa
Caressa
30 december 2020 14:11

Lieve familie en geliefden van Karlijn,

Stil van het nieuws toen ik mijn Instagram opende, want persoonlijk kende ik Karlijn niet.. Hou vast aan alle mooie momenten met en van Karlijn, maar ook onwijs veel sterkte met dit grote verlies. Wat zal dit een gemis zijn.

Heel veel kracht en liefde toegewenst.

Liefs, Caressa