De Telegraaf
Onlangs ben ik geïnterviewd door De Telegraaf omdat mijn zussen, mijn nichtje en vriendinnen een benefietavond voor mij organiseerden. Dit keer een (gekke) foto met de harde kern van de organisatieclub. Ongelooflijk hoe Yara (interviewster van de Telegraaf) mijn verhaal zo mooi heeft kunnen verwoorden. Als ik het lees, hoor ik het mezelf zeggen. Dat is echt heel bijzonder. Ik vond het weer enorm bijzonder en heb hele lieve en mooie reacties op dit artikel gekregen. De mooie Benefietavond is (helaas) alweer voorbij, ik zou stiekem nog heel graag terug willen spoelen, maar heb ontzettend genoten van deze avond. Dit nemen ze me NOOIT meer af!!!
Bekijk hier het interview.

27 januari 2020

De Gelderlander
Een benefietavond wordt er georganiseerd op 28 januari 2020 voor mij! VOOR MIJ? Ja! Voor mij! Heeeeeeel bijzonder en niet te bevatten! Er is zelfs een artikel geschreven in De Gelderlander en hun site over deze bijzondere avond op mijn 30ste verjaardag. Door Aafje werd ik geïnterviewd thuis en mijn zus, Chantalle, was hierbij aanwezig. Het is een mooi artikel geworden en ik ben enorm trots op de meiden die dit voor mij aan het organiseren zijn. Het zal hoe dan ook een onvergetelijke avond worden en ik heb er enorm veel zin in!!! Lees hieronder het artikel en laat je verwonderen die avond! Ik hoop jullie daar te zien!! Veel liefs, Karlijn
Bekijk hier het interview.


18 januari 2020

Wendy Online
Via het Helen Dowling Instituut, waar ik kom voor psychologische zorg, werd ik gevraagd om mee te werken aan een mooi project in samenwerking met Wendy (van Dijk) Online. Hier hoefde ik eigenlijk niet lang over na te denken want ik was ondertussen toch al overal te vinden op internet ;) EN ik vind het belangrijk dat mensen, die in hetzelfde schuitje zitten, weten dat deze psychologische zorg bij kanker wordt aangeboden. Het is voor mij namelijk echt heel belangrijk geweest om over mijn situatie te blijven praten. Dat heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Ik ben daarom het Helen Dowling Instituut dan ook enorm dankbaar. Ook ben ik dankbaar voor de mooie beelden die de mensen bij Wendy Online hebben gemaakt, het is prachtig geworden!
Bekijk hier het interview.

29 oktober 2019
Dutch Art Avenue
Via een lotgenootje van mij kwam ik in contact met Dutch Art Avenue. Zij had meegedaan met een winactie en wilde graag een behandeling bij Dutch Art Avenue winnen voor ons groepje meiden van Team Fuck Cancer. Ik mocht vanwege oktober BorstkankerMaand bij Dutch Art Avenue langskomen voor een behandeling. Ik heb uiteindelijk mijn wenkbrauwen en een eyeliner later doen door Rusen, de eigenaar van DAA. Ik vond dit echt een hele eer! Het enige wat ik daarvoor terug 'moest' doen is een aantal vragen beantwoorden zodat Rachen, de manager, een mooie blog over mijn verhaal kon schrijven. Dit deed ik natuurlijk met alle liefde. Rachen heeft een ontzettend mooie blog geschreven over mijn ziekteproces en zou dan dus ook zeggen: Ga het even lezen :)! Lees hier de blog.

16 oktober 2019
VROUW / De Telegraaf
Omdat ik in 2016 columns heb geschreven over mijn borstkanker traject ben ik goed vindbaar op internet. Ik ben heel open en kwetsbaar het web opgegaan. Dit deed ik heel bewust en heb daar achteraf gelukkig nooit spijt van gehad.
VROUW, het magazine van de Telegraaf, heeft altijd een item over vrouwen met borstkanker in oktober, dan is het namelijk borstkankermaand. Zo ook oktober 2018 en ze zochten dit keer naar een jonge vrouw met deze ziekte. Ze vonden mij via Jongborstkanker.nl en hadden daar mijn indrukwekkende columns gelezen. Ze wilden me graag interviewen en vroegen aan mij of ik mee wilde werken aan een artikel voor VROUW Magazine. In eerste instantie vond ik dit erg spannend want nu zou ik dan niet alleen op internet te vinden zijn maar ook in de schappen in de supermarkt. Toch kreeg ik al gauw ook een trots gevoel; dat ik dit aandurf; zo helder, duidelijk en kwetsbaar durf te zijn naar de buitenwereld. Het werd, al zeg ik het zelf, een erg mooi artikel en heb veel fijne reacties hierop mogen ontvangen. Een waardevol aandenken voor altijd!
Lees hier een deel van dit artikel
6 oktober 2018 Telegraaf/ VROUW

>>>> Voor het hele artikel klik hieronder op de foto's. <<<
VaarKracht
In juni 2018 kwam ik tijdens een AYA-meeting (Adolescent & Young Adults; Jong & Kanker) in het Galgenwaard stadion in Utrecht ‘VaarKracht’ tegen. Er lagen allemaal mooie flyers over een inspirerende vaartocht voor mensen met kanker en hun naasten. Hier wilde ik wel eens meer van weten. Ik ben gaan mailen en al gauw kreeg ik een mailtje terug dat ik zeker in aanmerking kwam voor een vaartocht over het Gooimeer. Ik wilde dit keer graag mijn vriendinnen verrassen omdat zij zo enorm lief voor me waren geweest de afgelopen tijd. Mijn vriendinnen vertelden me vaak dat zij zich machteloos voelden in de zware tijden en wilden graag iets voor me doen. Zo heb ik verschillende verrassingen, cadeautjes, kaartjes en bloemen gekregen. Ik voelde me daardoor altijd erg geliefd. Nu was het echt eens tijd om iets terug te doen voor hen. Het was tijd om mijn lieve meiden eens flink te verrassen! Ze werden opgetrommeld om zondag 24 juni vrij te houden omdat ik iets in petto had voor ze. We gingen lekker varen en hebben enorm genoten met en van elkaar.
Lees hier het verhaal over onze tocht & bekijk de foto’s.

24 juni 2018 Vaarkracht
Puur Geluk
In januari 2017 werden mijn familie en ik enorm verrast door het RTL4 programma; Puur Geluk. We werden al vroeg in de ochtend opgehaald door een dikke limo-taxi met een Go-Pro erin. Ik vond dit meteen al verdacht en vroeg ernaar aan taxichauffeur Bryan. Hij was goed geïnstrueerd en speelde goed mee. We werden naar Schiphol gebracht en daar zagen we in een VIP-room allebei mijn zussen zitten. Wat een grap! Wat is dit?!? Wie heeft dit geregeld?! We kregen in die VIP-ruimte te horen waar we heen gingen: Lieve familie Burgers, jullie mogen even de nare tijden vergeten en samen heerlijk naar ITALIË!!! Waaaah! Wij waren helemaal door het dolle heen! Maar HOE DAN?! Ik heb mijn paspoort helemaal niet bij me?! En TADA! Daar kwam de vrouw van RTL 4 met al onze paspoorten! HUH? WIE zit hier achter? Wat gebeurt hier?! Voor we het wisten zaten we in het vliegtuig naar MILAAN! Daar weer in de taxi en weer met allemaal Go-Pro’s erin! Nu wist ik het zeker!! Dit was niet zomaar iets! Dit was gewoon een gekke professionele groep die ingehuurd was! Niet wetende dat er ‘gewoon’ RTL 4 achter zat. Daar kwamen we dus echt pas later achter. We gingen naar ons oude bekende plaatsje Dongo aan het Comomeer. Waar wij veel vakanties vroeger hebben doorgebracht. <3 We mochten samen mooie herinneringen maken. We zijn er in totaal 4 dagen gebleven met nog flink wat zakgeld en een huurauto! Alles was geregeld! De mooiste herinnering was toch wel dat Sharon Doorson mijn favoriete lijflied 'Rise Up' van Andra Day kwam zingen in het mooie Italiaanse kerkje. Dat was echt ongekend bijzonder!! Die tijd met elkaar samen gaat niemand ons meer afnemen. In dit geval zeker: Gelukkig hebben we de foto’s en filmpjes nog! Je zou bijna denken dat het een droom was….

2 februari 2017 Puur Geluk RTL 4
Aflevering Puur Geluk
Jong Borstkanker
Van december 2016 t/m juli 2017 heb ik columns geschreven voor de site van Stichting Jong Borstkanker. Ik deed dit onder het motto: ‘Every struggle in life is a story’ en zodoende ben ik mijn verhaal op gaan schrijven. Ik wilde niet afwachten wat er allemaal op mijn bordje zou komen maar ik wilde iets doen, iets betekenen en andere meenemen in mijn verhaal. Ik kreeg veel mooie reacties die mij deden beseffen dat heel veel mensen er kracht uithaalden, dat ik mensen een lach op zijn of haar gezicht bracht en wat ik voornamelijk ontzettend fijn vond was dat ik lotgenoten hiermee enorm hielp. Het schrijven was en is voor mij ook echt een uitlaatklep en ik merk dat ik er veel baat bij heb. Ook door het schrijven van deze columns ben ik veel mooie en fijne lotgenoten tegengekomen van dezelfde leeftijd en in dezelfde situatie. Die mensen zijn nog steeds fantastische cadeautjes uit mijn leven met kanker. De stichting kan je in contact brengen met lotgenoten, dus mocht je hier interesse in hebben (iets wat ik je zeker aan kan raden), neem dan een kijkje op de site van
Stichting Jong Borstkanker